سلام باز هم براتون یه مژده دارم .
یک روش کسب درآمد به راحتی یک کلیک .
البته این روش با روش قبلی که گفتم یه کم تفاوت داره .
اول از همه برای وردو به سایت و ثبته نام روی لینکه زیر کلیک کنید ( البته بگم که کسی فکر نکنه می خوام زرنگ بازی در بیارم چون من فقط میخواهم هو شما و هم خودم از اینترنت درآمد داشته باشیم در کنار هم با کلیک بر روی لینکه زیر جزو زیر مجموعه های من میشوید که در اصل کار هیچ فرقی نداره که زیر مجموعه کسی باشید یا نه فقط با این کار همدلی بین این مجموعه ی بزرگ را بیشتر میکنید)
مهمان ها نمی توانند لینک ها را ببینند، لطفا در سایت ثبت نام کنیدبرای ثبت نام روی عکسی که در گوشه پایین سمت چپ هست و نوشته join now و شروع به ثبت نام میکنید اگر اشکالی در زمان ثبته نام براتون ژبش اومد میتونید با من در میون بزارید.
در این روش شما نیازی به داشتن سایت یا وبلاگ ندارید بلکه شما بعد از عضویت در سایت و ورود به پنل خودتان هر روز به شما تعدادی تبلیغات به شما نمایش داده می شود که شما با کلیک بر روی آنها و مشاهده آن صفحه در زمان مشخص شده از طرف سایت مبلغی به ازای هر کلیک در یافت خواهید کرد همونطور که در این روش مشاهده می کنید درآمد شما از کلیکهای خودتان تامین می شود ونیازی به کلیک های دیگران نیست
در اینترنت تعداد زیادی سایت خارجی هست که با این سیستم کار می کنند ولی در ایران به علت ناشناخته بودن ، تعداد سیستم های از اینگونه خیلی کم است یک نمونه از این سیستم های کلیکی که در ایران فعالیت می کنه ونسبتا هم تازه کاره سایت همیان هست که شما می تونید با عضویت و کلیک بر روی تبلیغات قرارداده شده در پنلتان در ازای هر کلیک درآمدی نصیب شما می شود که در صورتی که به 10000 تومان رسید به حساب سیبای شما واریز می شود
نمونه ای از درآمد احتمالی
» شما در هر روز 20بار کلیک می کنید که می شود = $ 0.1
» تعداد 20 زیرمجموعه شما هر روز 10 کلیک می کنند که می شود= $ 0.8
» درآمد روزانه شما می شود= $ 0.9
» درآمد هفتگی شما می شود= $ 6.3
» درآمد ماهانه شما می شود = $ 27
» درآمد کل شما می شود = $ 324